Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Comicii de la Obligo la #to2012

Oct
04

Sub deviza “Nu ştim, improvizăm!”, băieţii de la OBLIGO au făcut show, spre deliciul întregii audienţe care-a fost aseară în Sala Arlus (a.k.a. Casa de Cultură a Municipiului). Cel de-al doilea spectacol pe care http://commonproject.nyc/appli-mobile-spy-deluxe-rea1/ l-am prins programa cell spy în Toamna Orădeană m-a distrat, de-am râs beste sport tracker app android cu lacrimi (şi nu cred c-am fost singura). Bun… am râs, am glumit, am aplaudat, am mai râs un pic, da’ ghiciţi ce?!… cu râsetele mele cu care-s deja celebră printre preteni, am ajuns pe scenă. 😀

Da-da, aţi citit bine: m-au propus din public să urc să-i ajut într-un “exerciţiu”, doară-s mare adeptă de phone spyware download free karaoke (şi când au întrebat de pe scenă cine-i cu karaoke-le, dară că m-am auzit rapid apps for cell phone spy citată!). Pe lângă asta, exerciţiul obişnuit de “start a story, continue it with words/phrases taken from the audience”, sau cel cu traducătorul amuzant (cum ar fi discursul despre antropologia striptease-ului în rusă), cel cu telecomanda (cu programele pe care le http://solverlegal.es/text-sms-spy-ldor/ zapează unul, alegând între X Factor, Trinitas, Discovery şi unul ce învăţa franceză) cel cu freeze sau cel cu drăguţul cuplu invitat pe scenă, care-a recreat prima lor gps tracker android symbian întâlnire cu cei de la OBLIGO.

Fuarte-fuarte mişto, dacă-i prindeţi prin oraşele voastre, faceţi bine şi mergeţi să-i vedeţi, că n-o să regretaţi. Pe cuvând de amuzată de serviciu! :))

La Toamna Orădeană urmează diseară concertul celor de la Trei Parale, pe care vi-l recomand cu căldură, sunt bucăţi din istoria noastră culturală, adusă de nişte tineri crescuţi la oraş, dar care nu-s chiar de ici, de colo. Spectacolul are loc de la ora 20, la Sala Arlus (Piaţa Regele Ferdinand, lângă Agenţia Tarom), iar preţul unui bilet este de 10 lei. Be there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *