Despre farmecul lucrurilor plictisitoare

Cine e Ioana?

Dragi cititori, bun venit!

Mă numesc Ioana Ciobanu (fostă Ștef). Sunt femeie, soție, mamă, membru Toastmasters, iubitoare de teatru, dependentă de croșetat și pasionată de tenis. Absolventă de Limbi Moderne Aplicate, de la Universitatea de Vest din Timişoara, sunt acum traducător cu autorizaţie (engleză şi franceză); am activat în online, ca asistentă de RH, iar din 2011 lucrez la Teatrul Regina Maria din Oradea, în calitate de secretar literar. În prezent sunt în concediu de îngrijire al copilului, am un bebe Alex minunat acasă. :)

De menţionat e faptul că evenimentele prezentate pe blogul acesta (personal, de altfel), sunt scrise de către Ioana, omul – femeia – bloggerul, şi nu au nicio legătură cu job-ul meu oficial, oricare ar fi el.

Unul dintre proiectele mele de suflet îl reprezintă clubul de oratorie Oradea Toastmasters, la nașterea căruia am contribuit (mă număr printre membrii fondatori). Am fost vreme de 3 ani Vicepreședinte Relații Publice, iar timp de 1 an am fost Vicepreședinte Educație.

Un al doilea proiect foarte important din viața mea îl reprezintă Centrul Multimedia Studio Act, fondat în 2016 alături de actorii Alin Stanciu, Eugen Neag și antreprenorul Andrei Sella. Ne propunem să dezvoltăm un nou spațiu cultural în Oradea, un loc de întâlnire al artelor (teatru, fotografie, cinema, pictură). Fiind un teatru independent, avem mare nevoie de sprijin financiar (nu suntem subvenționați de nicio instituție), astfel că activitățile noastre le realizăm prin diverse proiecte (crowdfunding sau sponsorizări), iar orice ajutor e mai mult decât binevenit!

PS: despre mine, cum au scris alţii: portret Ioana Ştef: bloggeriţa care revoluţionează voluntariatul.

PPS: despre mine şi blogul acesta, pe sticlă, live: Recrutat în Crişana, 8 mai 2013, Blogul, un mod de viaţă.

33 Responses to Cine e Ioana?

 1. how are you dear charlie? :D

 2. Hey, Ioana, Anatomia, descult si Louie sunt si favoritii mei :x :)) plus "Ce-i cu Andy?!". "Cerere in casatorie" si alte grozavii ca astea. :))

 3. I agree! Auzi, Ioana, te tenteaza un link exchange, ha? ha? :D Te pun in blogroll.

  • Măh, sincer… link exchange poţi face de una singură… te uiţi pe la mine ce-ţi place, pui la tine! :)))
   Nu ştiu la ce-ai avea nevoie de ajutor de la mine :P

 4. Nu cred ca ai inteles, ma refeream ca, daca vrei, sa pui link-ul meu in blogroll-ul tau, asa cum am facut si eu cu al tau :D

 5. gogosile de la Gogoasa infuriata cumva?

 6. buna, interesant blog, tine`o tot asa ;)

 7. un .jpg nu ar strica la sectiunea asta Ioana S :>

 8. salut, sunt prima data pe aici dar promit sa mai revin, seeya!

 9. Ha, se pare ca am terminat amandoi la acelasi liceu !

 10. Pai nu stiu in ce masura ne stim din vedere din liceu, tu ai terminat cu un an mai repede ca mine :)

 11. Din curiozitate: cum putem sa o cunoastem mai bine pe Ioana? :)

 12. no servus! :D mi-a plăcut ce am văzut la tine pe blog. am să mai revin pe-aici. promit.spor la scris în continuare! :)

 13. Hei, de-abia ce te-am descoperit ! Cred ca esti o fiinta tare simpatica!! :):)Te caut acum si pe fb! Succes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *