Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Ce ne mai distrăm… Revelion la Castello

Jan
02

Azi, de cu dimineaţă (nu strâmbaţi din nas, abia ce-am făcut şi eu ochi 😛 ), m-am gândit să vă povestesc cum a fost la Petrecerea de Revelion organizată de Sala de Evenimente Castello. Pentru prima oară în viaţă, am ajuns (cu gaşca de prieteni), să merg la un restaurant, să fac revelionul “the grown-ups way”. Ai mei îmi povesteau că aşa se făceau chefurile pe vremea Împuşcatului, “mergeai, dragă, la un restaurant, comandai ceva, aveai formaţie, te distrai – ce mai!”. 

Ei bine, am aterizat cu proaspătul logodnic, cumnăţica şi nişte prieteni la Castello, în Băile Felix. Pentru necunoscători, Castello e una dintre cele mai fancy săli de evenimente din Bihor, se bat ai noştri pe ea, ceva de speriat – l-am întrebat pe unul dintre patroni dacă are loc cândva anul viitor, spre toamnă, să facem nunta acolo, dar mare surpriză: nu mai are date disponibile decât puţine, şi-alea în 2014!

Costul: 250 lei pe persoană (strâmb un pic din nas, dar cum am primit “cado” evenimentul, I might as well enjoy myself). Meniu extrem de bogat – dacă e să mă întrebaţi pe mine, prea multă mâncare s-a dat – o risipă! Băuturile, la discreţie. Ajungem pe la 8 şi jumătate seara, sala plină. Puţin peste 400 de persoane prezente la revelionul cu tematică – ah, da, uitai să vă spun: revelionul Castello a avut tematica “Eyes Wide Shut” (sigur aţi văzut filmul cu Tom Cruise şi Nicole Kidman, de pe vremea când încă erau căsătoriţi…). Cum ziceam, ajungem spilcuiţi şi-mbrăcaţi ca de nuntă la event, cu măştile din dotare pe moacă. Ne întâmpină şefa, ne repartizează la masă şi ne trimite la fotograf, că deh, covor roşu, VIP-uri fără număr, ne tragem în chip să avem un suvenir. Dar treaba-i că după poză, nimeni, dar aproape nimeni (am văzut un singur cuplu în sală să poarte măştile vreo 20 minute în plus) n-a păstrat măştile pe faţă. Acuma, după ce c-am dat banii pe ele, să nu le purtăm aşa, aproape deloc, mi se păru puţin aiurea. Da’ ne-am conformat, că-n fond eram acolo să ne distrăm.

Dar să continuăm: organizarea a fost excelentă! Cu unele mici excepţii (număr prea mare de persoane invitate – şi un DJ cam prăpădit, care n-a prea făcut atmosferă), seara a decurs excelent! Cum ziceam, mâncare foarte gustoasă, băutură fără număr, cocktailuri care mai de care, animatoare pe boxe, chiar!, şi o formaţie de muzică ce-a împăcat mai toate gusturile, făcând o super atmosferă. Un mare plus, care pe mine m-a încântat foarte tare, a fost fotograful care-a developat poze în timp real… Astfel am deja poze palpabile, şi cel mai important, nu am stat să ne batem capul să ne pozăm noi între noi, ci ne-am concentrat numai pe distracţie.

Toate ca toate, evenimentul a fost bine organizat, noi ne-am simţit foarte bine… Turns out, nu-i chiar aşa de scary să petreci ca un adult – dacă e lumea potrivită în jur, poate fi chiar fantastic! 😉

PS: voi pe unde aţi petrecut Revelionul?

7 Responses to Ce ne mai distrăm… Revelion la Castello

  1. Ma bucur ca v-ati distrat de revelion. Eu mi-am facut revelionul cu cei mai buni prieteni, low-cost la 35lei, dar va spun ca a fost mancare si bautura cat sa ne ajunga pentru 2 zile. 🙂

  2. Hehehe….playing boardgames all night long! 😛

  3. Welcome to the club!
    Revelioanele cu prietenii sunt intotdeauna reusite. Contribuie la asta muzica si mai putin mai mancarea. Atmosfera e totul. Iar cand esti cu persoana draga, nimic nu mai conteaza…
    Am citit si stirea: ‘logodnicul’! Felicitari Ioana!

  4. O trecut oleaca de vreme din 2 Ianuarie 2013 da’ nu pot sa ma abtin sa nu comentez referitor la felul in care se fac la noi petrecerile tematice. 🙁 Jenant, daca mintrebi pe mine. Pai organizezi un Revelion mascat si nimeni nu poarta masca mai mult de juma de ora. Jenant! Si, orgia sexuala cum a avut loc? Asa pe vazute?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *