Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Catering de Oradea. Sau ce mâncăm #labirou

Nov
07

De ceva vreme, mai exact de când m-am angajat şi eu, ca tot omu’, şi muncesc dintr-un birou, cad mereu pe gânduri când vine vorba de ce mănânc la prânz. De multe ori se-ntâmplă să ies la prânz, să mănânc la meniul zilei la vreun restaurant de prin centru (am încercat şi la Irish Pub, şi e yucky rău, sau la Cheri – despre care o să vă povestesc, sau Vila Opera), dar mai nou se pare că treaba se tot adună, aşa că am ajuns să-ncerc diverse firme de catering. Noroc cu doamna noastră secretară, care-i foarte informată, şi-aşa am ajuns la firma de catering Borostyan. Ei bine, nu-i cea mai ruptă din soare, dar în raportul calitate/preţ, e cea mai bună ofertă pe care-am găsit-o în Oradea, până acum.

Un fel I sau II e la 5 lei, ambele la 8. De luni până vineri oferta e variată, am mâncat până acum lasagna delicioasă, gordon bleu sau piept de pui la grătar sau în şniţel, sau tochitură vânătorească – toate foarte bune. Desigur, se mai întâmplă să gătească şi chestii de porc, care sincer nu-mi plac, şi-atunci virez spre Petru, covrigăria magică de vis-a-vis de Irish. Am să vă mai povestesc zilele acestea despre celelalte localuri care-mi plac, dar cum ziceam, până acum, firma Borostyan a rezolvat problema prânzului de #labirou foarte onorabil! 🙂

Dacă aveţi şi alte recomandări de localuri sau firme de catering, nu le ţineţi numai pentru voi… do share! 😉

2 Responses to Catering de Oradea. Sau ce mâncăm #labirou

  1. Cea mai buna firma de catering e cea care-si are sediul in bucataria ta. Daca tot gatesti acasa, iti cumperi doua caserole de plastic in care-ti pui felul I si II.
    Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *