Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Bucătărim, Măria Ta! (2)

Oct
26

S-au aliniat şi planetele şi-am ajuns după ceva peripeţii la Palazzo ieri la degustarea specială de la Knorr – noile sosuri pregătite după ani lungi de testări şi găteli, şi iarăşi testări pe orbite, (blind testing sau cum i-o fi zis), şi-a fost bine. Cum ziceam, am aflat de toată gama pe care Knorr o lansează, sosuri cu duiumul: 8 sosuri baze complet noi (fond de pește, sos de smântână cu verdețuri, sos de carne de pasăre, sos de ciuperci, sos rântaș alb, sos fin de brânză, bază pentru sos de friptură, sos de roșii), dar şi reţete optimizate, într-un cuvânt, o minunăţie de arome noi ce vor invada bucătăriile. Evident, sunt sosuri destinate specialiştilor din restaurante.

Am avut parte de-o demonstraţie pe viu, 2 bucătari de la Unilever au venit să ne arate cât de rapide şi uşoare sunt sosurile, şi cât de mult vor uşura acestea munca bucătarilor. A fost prezent şi-un sommelier (sau wine stewart, na!), care-a recomandat care sosuri merg cu ce vin. Plăcut de tot, vă zic! După prezentarea specialiştilor, am fost invitaţi să testăm cele 4 sosuri noi: cel de brânză, de ciuperci, cel de roşii şi cel pentru friptură. Am avut câte 2 variante pentru fiecare sos, trebuia să ne dăm cu părerea care-i cel “from scratch” şi care-i cel propus de Knorr. Bineînţeles, după toată vânzoleala, am dat drumul şi la degustarea de păpică, iar bucătarii au fost foarte drăguţi şi au socializat cu noi, dându-ne sfaturi despre potrivirea gusturilor. Vă las cu o galerie de poze. Bon appetit! ;))

Aceasta este o campanie lansată de Blogal Initiative, care-a început în data de 20 şi se termină în 26 octombrie, iar pentru “motivare” pe lângă fainele produse noi, ne pomenim şi c-un premiu unic de 100 de EURO. Nu-i rău, zic!

4 Responses to Bucătărim, Măria Ta! (2)

  1. Din câte văd, a fost o experienţă foarte gustoasă 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *