Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Pe locuri, fiți gata, croșetați!

Jan
10

La început, mi se părea c-am ajuns printre niște super-femei care croșetează din naștere, iar eu sunt cel mai prost din curtea școlii. Nu înțelegeam pe unde bag acul (sau croșeta!), cum țin firul să nu plece unde vrea el, ci unde vreau eu și cel mai important – cum să fac să nu-mi strangulez degetele ori de câte ori țin ața. Dileme, dileme, dileme. 😉

Dar cum am ajuns la atelierul de croșetat? ei bine, sunt fan Atelier Handmade pe facebook, și mă uit cu drag la minunățiile care ies din mâinile talentatei Lili, dorindu-mi ca și eu să fac, dacă nu papucei cu vulpițe, măcar floricele și fulare pentru cei dragi. Iar când am dat peste anunțul Incubator 107 cu startul înscrierilor la un Atelier de meșteșugit povești și jucării, mi-am zis că asta-i șansa mea! Cât ai zice AC m-am înscris pe site și-am așteptat cu nerăbdare să vină seara de joi. Preț de trei săptămâni, joia, de la ora 19.30, ne vedem la sediul Prietenii Veseliei (Str. Arany Janos, nr. 1, ap. 9) – colț cu str. Primăriei. Atelierul e gratuit, dar donațiile sunt bine-venite!

Despre Incubator 107 nu știu decât că e o comunitate fenomenală în care oricine poate învăța pe oricine orice. Sper că nu v-am încurcat… descrierea de pe site-ul lor e oleacă mai logică. Sunt oameni, profesioniști care vor să-i învețe pe alții, sunt împărțiți în bresle și susțin diverse ateliere, la care oricine poate participa. Simplu, nu?

Aruncați un ochi pe site, poate vă surâde ideea unui atelier de… masaaaj, yoga sau magie și iluzionism.

*foto 1: personal, foto 2: atelier handmade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *