Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

Abonata Vodafone nu va răspunde o perioadă la telefon

Sep
12

Şi-asta pentru că ieri, în minunata excursie prin ţară, la o benzinărie din Sibiu, mi s-a furat telefonul. Acum, fiind vorba de un număr de abonament, mi s-a spus că-l pot păstra (deci cei ce-l aveţi încă, nu vă temeţi, va fi bun încă o perioadă!), dar acum trebuie să-mi aleg telefon nou. Nu ştiu dacă-mi doresc să schimb dragul de C3, deci cel mai probabil am să-l achiziţionez din nou (că tot e la ofertă la Vodafone).Pe ăsta îl ştiu, îmi place, ţine bateria, face ce-i spun, deci nu prea cred c-am motive suficiente să-l schimb chiar acum. Şi-n plus, dacă bine vă puteţi închipui, fix asta îmi lipsea din planul cincinal pentru bugetul meu tot mai auster (deh, aşa-i când ţi se schimbă jobul).

Dar!! dacă ştiţi oameni care vând telefoane la preţuri accesibile, daţi-mi şi mie un mail sau un mesaj (pe FB, că telefonul… :)) ). Sau dacă aveţi o recomandare de telefon bun (până-n 200 de euro, chiar n-am mai mult să dau!), aştept cu mare drag!

9 Responses to Abonata Vodafone nu va răspunde o perioadă la telefon

 1. Are Samsung un telefon care are doua saptamani de autonomie. b2100 parca. Asta daca nu vrei un smartphone.

 2. sigur sigur sigur ti-a fost furat?
  Eu am gasit un telefon “furat” dupa vreo 3 luni, alunecase in masina intr-un loc imposibil.

  • Yup, stolen alright. Am sunat pe număr, mi-a răspuns un “individ”, şi apoi linişte şi pace. Suna oricum destul de tare, dacă era în maşină nici nu se punea problema. Eh, acuma, asta e. 🙁

   • Daca viata iti ofera o lamaie, fa o limonada.
    Profita de ocazia asta si ia-ti un telefon de fite, unul pe care nu ai fi dat banii in circumstante “normale” 🙂 . E o metoda de consolare destul de functionala (cel putin in cazul meu).
    Asa ca fara limita de pret 🙂 .

 3. “fiind vorba de un număr de abonament, mi s-a spus că-l pot păstra” – nu stiu multe despre Vodafone, dar cel putin la Orange poti sa-ti recuperezi numarul si daca esti client PrePay, nu doar abonament…

  Anywayz, sorry for your loss!

  • Thanks, Looky! 🙂
   Cât despre număr, chiar nu ştiam cum stă treaba, pentru că e prima oară când sunt în situaţia asta, şi chiar nu aveam idee cum să procedez. Dar sper să rezolv cât de repede cu toate.

 4. Intr-adevar, mai nou poti sa-l recuperi si pe Prepay (probabil ca si la vodafone, dar la orange sigur). Iti pun cateva intrebari (gen ce numar ai sunat ultima data, etc.) care sa le certifice oarecum ca e nuamrul tau. Am aici un prieten care, intrebat fiind ce numar a sunat ultima oara a spus: “PA MAMA!” :))

  Iar referitor la abonament, in cele mai multe cazuri, si de vrei tu sa nu-l mai ai, vor ei sa-l pastrezi :)) Pierderea telefonul (cu cartela-abonament in el) nu-i opreste sa-ti trimita oricum si factura urmatoare :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *