Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

#11even Oradea: Vorbim despre curaj şi bucurie!

May
26

Poate v-amintiţi de tot “fuss”-ul de anul trecut cu 11.11.11, cum eram toţi disperaţi să facem ceva fantastic în ziua aceea, pentru că, nu-i aşa, trebuia să rămână pe veci în istorie (silly humans). Ei bine, s-au făcut copii, s-au încheiat relaţii, unii s-au născut, alţii au semnat contracte dătătoare de bani, dar cei mai mulţi dintre noi din Oradea am fost la 11EVEN. Care s-a întâmplat pentru prima oară ever, nu doar local, ci-n mai multe oraşe din România şi Europa iar mie mi-a plăcut foarte mult atât formatul, cât şi experienţa în sine (despre care am vorbit pe larg într-o postare specială).

Dacă anul trecut a fost vorba să ascultăm 11 poveşti motivaţionale, anul acesta s-a schimbat puţin foaia: vorbitorii ne vor spune câte ceva despre întâmplări cu bucurie şi curaj. Şi pentru că, nu-i aşa, sharing is caring, vorbitorii (aleşi pe sprânceană, numai unul şi unul) se vor confesa într-un cadru propice unei “împărtăşeli” generale. Dintre vorbitori îi amintesc pe: Oana Lianu (care nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare 😉 ), Flavius Bunoiu – amicul director al Casei de Cultură a Municipiului, Adina Cristea (coordonator național al programului YouthBank România), Florin Estefan – bariton, Simona Bişboacă – cercetător/inventator, Horaţiu Tănescu – Cofondator/Preşedinte EAST Technologies şi creator de programe, Maria Sandor – economist/președinte Fundaţia Pact, Luminita Popa – formator acreditat/coach, dir. general Active Job Consulting, Camelia Vaida – președinte Asociatia Proegal sau Zsolt Gyöngyössi– antrenorul emerit al campioanei olimpice li mondiale Gabriela Szabo.

Ei bine, sper că v-a convins pleiada de nume “unul şi unul” (pe mine sigur DA!). Evenimentul de anul acesta va avea loc joi, 31 mai, în Sala Toscana a Hotelului Ramada (din Calea Aradului), cu începere de la ora 17. Accesul se face ca anul trecut, pe bază de invitaţie sau bilet (care nu-s scumpe defel – 60 lei premium şi 30 lei standard), iar eu dau un bilet standard celui/celei care vrea neapărat să se afle în sală! 

PS: grăbiţi-vă, locurile-s limitate! 😉

8 Responses to #11even Oradea: Vorbim despre curaj şi bucurie!

 1. Eu vreau sa ma duc ! Nu am fost la editia anterioara dar sunt ft curioasa de ceea ce vor impartasi persoanele enumerate de tine mai sus 😀

 2. Vreau neapărat. 😀

 3. Ma pregatesc de dimineata sa scriu aici, dar lucram cu drag si spor…. 😀

  Imi doresc mult sa merg pentru ca anul trecut am ratat, dar am urmarit online cateva discursuri si am ramas placut impresionata, incurajata si entuziasmata de reusitele unor reale exemple demne de urmat.

  Imi doresc sa particip pentru ca 11 este nu doar despre experiente, curaj, ci si despre emotii, motivatie si zambete. 🙂

 4. Interesanta tema: curajul! Si bucuria!
  Bucuria de a avea curaj, pentru ca asta inseamna de fapt.

  Curaj nu inseamna lipsa fricii, ci mai ales infruntarea ei.

  In ziua de azi tot mai putine persoanea au curaj in a-si formula propriile aspiratii. Teama ancestrala de a nu gresi paralizeaza vointa si mai apoi, inevitabil, putinta.

  Fals!
  A gresi este izvorul dezvoltarii. Inseamna ca acea cale este gresita. Trebuie sa incerci alta. Important e sa eviti greselile fatale. Sa stii sa deslusesti intre esential si neesential.

  Asta este invatabil, pentru ca, nu-i asa, curajul se educa.
  A vorbi despre curaj este un act prin el insusi plin de mister si provocare, care creste vertiginos ritmul cardiac. A impartasi experiente legate de curaj este, in opinia mea, cu adevarat o aleasa bucurie.

  Ce bine ar fi ca cei care participa la 11even sa multiplice bucuria de a avea curaj asemeni unor picuri de ploaie pe luciul unei ape care propaga mii de cercuri concentrice intr-o armonie aproape perfecta. Atunci cand sunt suficient de multe, picaturile curajoase devin suvoaie si nu mai pot stavilite.

 5. Cred ca toti vorbitorii sunt excelenti, dar in special m-ar interesa sa vad ce au de spus dna Lianu, d-ul Gyongyossi si dna Bisboaca. Oana e o femeie extraordinara, care canta foarte bine si la nai si la pian si are o voce extraordinara, a fost plecata peste tot in lume si cred ca avem ce invata de la ea. Pentru ca sunt pasionat de sport si de inventii de mic as vrea sa aud si ce au de zis d-ul Gyongyossi si dna Bisboaca.

  o zi excelenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *