Despre farmecul lucrurilor plictisitoare!

jurnal online, să-i zicem!

#11even la Oradea, ediția 2013

Oct
10

Am participat, în trecut, la prima ediție 11even Oradea (2011 – în fatidica zi de 11.11.11), mai apoi, la ediția din 2012 am primit invitație, dar din păcate, trebuia să fiu în alt loc la data respectivă (însă am dat biletul altcuiva) și uite că timpul tace și trece și m-am trezit cu invitație la cea de-a treia ediție 11even Oradea, 2013. Despre conceptul evenimentului sunt sigură că aveți deja informații (11 prezentări motivaţionale, a câte 11 minute, susţinute de 11 oameni care au poveşti fantastice de împărtăşit). Tema de anul acesta: DEVIN ceea ce SUNT. 

Evenimentul are loc vineri, 18 octombrie, la Sala Varadinum a Hotelului Double Tree by Hilton, de la ora 16.30, și este organizat de către Fundația Comunitară Oradea, în parteneriat cu Asociația 11even.

Speakerii confirmaţi din acest an sunt: Mihaela TATU – realizator media/TV; Natalia SELEGEAN – finalistă XFactor Romania – muzică; Laura CREŢ – actriţă Teatrul de Comedie Bucuresti; Iunia PAŞCA – scriitoare, educatoare, călătoare; Diana GEAMBAŞU – notar, Oradea, Dorina KOROZSI – campioană internaţională si dublă campioană balcanică atletism, Ionela DANCIU – promotoare a legii prin care indemnizaţia pentru copii să fie asigurată pentru toţi copiii născuţi din sarcină multiplă, Dinu Iancu SĂLĂJANU – artist – muzică populară, Adrian CIOROIANU – Business Development Manager Intel Corporation, Romeo GOZNER– Preşedinte fondator al Asociaţiei sportive „Gold Dragon” şi Hadrian BORCEA – medic-şef la UPU-SMURD. Evenimentul se va încheia cu un recital „a capella” de 11 minute al mult apreciatului cor FIAT LUX.

Biletele s-au pus în vânzare din 1.10.2013, la Fundaţia Comunitară Oradea – persoana de contact Simona Pasc – 0742/130976, email: szabo_simona[@]yahoo.com (biletul standard constă 50 lei și include participarea la evenimentul 11even – povești de viață a 11 speakeri, 11 experiențe; după eveniment are loc un cocktail la care participă și speakerii și va fi o seară de socializare, iar prețul unui bilet cu cocktail inclus este de 100 lei).

Vă recomand cu drag să ajungeţi la un eveniment 11even, pentru că veţi afla lucruri şi poveşti care vă vor schimba viaţa… Chiar dacă sunteţi o persoană care le „știți deja pe toate”, credeți-mă, avem întotdeauna ceva nou de învățat de la semenii noștri. Eu sunt recunoscătoare pentru norocul pe care-l am, să ajung să particip la astfel de evenimente, pentru că la final, plec cu o energie fantastică și pentru asta, dragii mei, merită efortul!

Aşadar, cu cine mă văd anul acesta la 11even Oradea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *